Konsultacje cyfrowe dla seniorów 60+

W Fundacji NOVA zakończyły się ostatnie w tym cyklu konsultacje cyfrowe dla seniorów 60+. Chcielibyśmy serdecznie podziękować wszystkim uczestnikom za ich aktywny udział i zaufanie, jakim nas obdarzyli. Jesteśmy dumni, że mogliśmy pomóc rozwiązać wszelkie problemy związane z obsługą komputerów, telefonów i innych urządzeń elektronicznych. Wasze zaangażowanie oraz zainteresowanie tematem są dla nas sygnałem, że  dobrze oceniliśmy zasadność takich konsultacji. Mamy nadzieję, że zdobyta wiedza będzie dla Państwa przydatna. Pragniemy również zaprosić wszystkich do skorzystania z pozostałych, oferowanych przez nas form pomocy oraz warsztatów. Dziękujemy i do zobaczenia na zajęciach!

Фонд “NOVA” завершив останню в цьому циклі цифрову консультацію для літніх людей 60+. Ми дякуємо всім учасникам за активну участь та довіру, яку вони нам надали. Ми пишаємося тим, що змогли допомогти вирішити будь-які проблеми, пов’язані з використанням комп’ютерів, телефонів та інших електронних пристроїв. Ваша зацікавленість та інтерес до теми є для нас сигналом того, що ми правильно оцінили доцільність таких консультацій. Сподіваємося, що отримані знання стануть вам у нагоді. Ми також запрошуємо всіх бажаючих скористатися іншими формами підтримки та семінарами, які ми пропонуємо. Дякуємо і до зустрічі на заняттях!

Проект фінансується Ісландією, Ліхтенштейном та Норвегією з фондів EOG у рамках Програми активних громадян – Регіональний фонд