Konsultacje cyfrowe dla seniorów 60+

Fundacja NOVA przypomina o jutrzejszych konsultacjach cyfrowych dla seniorów 60+. W tym tygodniu nasz specjalista czeka na Państwa WYŁĄCZNIE we wtorek.

Dzięki indywidualnie dostosowanym sesjom konsultacyjnym, seniorzy mają możliwość zdobycia nie tylko wiedzy praktycznej, ale również pewności siebie w obsłudze cyfrowych urządzeń. Nasze konsultacje są oparte na zrozumieniu potrzeb naszych uczestników i starannie dostosowane do ich umiejętności i poziomu doświadczenia, co pozwala im efektywnie radzić sobie z cyfrowymi wyzwaniami i cieszyć się korzyściami płynącymi z nowoczesnych technologii.

Na konsultacje obowiązują zapisy.

Фонд “NOVA” нагадує про завтрашні діджитал-консультації для сеньйорів 60+.Цього тижня наш фахівець чекає на вас ТІЛЬКИ у вівторок.

Завдяки індивідуально підібраним консультаціям люди похилого віку мають можливість отримати не лише практичні знання, а й впевненість у користуванні цифровими пристроями.Наші консультації ґрунтуються на розумінні потреб наших учасників і ретельно пристосовані до їхніх навичок та рівня досвіду, що дозволяє їм ефективно вирішувати цифрові виклики та користуватися перевагами сучасних технологій.

Запис на консультації є обов’язковим.

Проект фінансується Ісландією, Ліхтенштейном та Норвегією з фондів EOG у рамках Програми активних громадян – Регіональний фонд