Konsultacje cyfrowe dla seniorów 60+/Цифрова консультація для людей 60+

W fundacji NOVA dbamy o to, aby nasi seniorzy 60+ czuli się komfortowo i pewnie w korzystaniu z nowych technologii. W związku z tym regularnie organizujemy konsultacje cyfrowe, podczas których nasz ekspert udziela pomocy w rozwiązywaniu wszelkich problemów związanych ze sprzętem elektronicznym. Z powodu dużego zainteresowania konsultacjami postanowiliśmy przeznaczyć na nie więcej godzin. W tym tygodniu nasz ekspert jest do Państwa dyspozycji również w czwartek. Przypominamy, że obowiązują zapisy.

У Фонді “NOVA” ми дбаємо про те, щоб наші літні люди віком 60+ почувалися комфортно та впевнено у використанні нових технологій. Саме тому ми регулярно організовуємо діджитал-консультації, під час яких наш експерт надає допомогу у вирішенні будь-яких проблем, пов’язаних з електронною технікою. Зважаючи на великий інтерес до консультацій, ми вирішили виділити для них більше годин. На цьому тижні наш експерт також у вашому розпорядженні в четвер. Будь ласка, зверніть увагу, що реєстрація обов’язкова.

Проект фінансується Ісландією, Ліхтенштейном та Норвегією з фондів EOG у рамках Програми активних громадян – Регіональний фонд