Ogródkowe rewolucje

O projekcie

Celem zadania jest działanie na rzecz dzielnicy i Szkoły Podstawowej nr 47 (dalej SP47).
Klub Sąsiedzki (dalej KS) wraz z SP47 w ramach umowy nieformalnej zrealizują projekt, który będzie
podzielony na 2 części:
1. Prace ogrodnicze w szkolnym ogródku
2. Prace w ogródkach sąsiadów z dzielnicy Chełm

Projekt, którego celem jest działanie na rzecz dzielnicy oraz SP47, jest innowacyjną inicjatywą, mającą na celu nie tylko upiększenie przestrzeni miejskiej, ale także integrację społeczności lokalnej. KS i SP47 postanowiły połączyć siły, aby zrealizować ten ambitny plan, podzielony na dwie główne części.

Tytuł projektu:

Ogródkowe rewolucje

Cel projektu:

Celem projektu jest działanie na rzecz dzielnicy oraz SP47, jest innowacyjną inicjatywą, mającą na celu nie tylko upiększenie przestrzeni miejskiej, ale także integrację społeczności lokalnej. KS i SP47 postanowiły połączyć siły, aby zrealizować ten ambitny plan, podzielony na dwie główne części.

Grupa docelowa:

Grupę docelową stanowią uczniowie Szkoły Podstawowej nr 47, minimum 60 uczniów w wieku od 6 do 14 lat, którzy będą odbiorcami bezpośrednimi. Odbiorcami pośrednimi będą: - pozostali uczniowie z SP47, którzy będą korzystać ze szkolnego ogródka (minimum 100 osób) - Gospodarze ogródków w dzielnicy Chełm, którzy wyrażą chęć uczestnictwa w projekcie (minimum 3 osoby)

Termin realizacji:

01.09.2024-30.11.2024