Warsztaty świąteczne ze scrapbookingu /Різдвяний скрапбукінг-майстер-клас для мігрантов

Zajęcia ze Scrapbookingu to nie tylko okazja do rozwijania kreatywności, ale także możliwość spędzenia czasu w przyjaznym środowisku, dzieląc się wspomnieniami i umiejętnościami z równie pasjonującymi osobami.

Co tydzień spotykamy się w ciepłej atmosferze, aby wspólnie tworzyć unikalne kartki, które są wyrazem naszej wyjątkowej kreatywności. Trenerzy z Fundacji NOVA nie tylko dzielą się swoją wiedzą na temat technik scrapbookingu, ale także pomagają naszym migrantom odkrywać radość i satysfakcję płynącą z własnoręcznego tworzenia artystycznych dzieł.

Każda sesja to nie tylko nauka nowych umiejętności, ale także chwile dzielenia się historiami i wspomnieniami. Tworzymy razem kartki pełne wyjątkowych detali, kolorów i sentymentów. To nie tylko sztuka, to także sposób na budowanie trwałych relacji.

Fundacja NOVA to miejsce, gdzie nie tylko tworzymy piękne dzieła sztuki, ale również wzmacniamy więzi społecznościowe. Przekonujemy się, że sztuka może być źródłem radości i satysfakcji, niezależnie od miejsca pochodzenia.

Заняття зі скрапбукінгу – це не лише можливість розвинути свої творчі здібності, а й провести час у дружній атмосфері, обмінюючись спогадами та навичками з такими ж захопленими людьми.

Щотижня ми зустрічаємося в теплій атмосфері, щоб разом створювати унікальні листівки, які виражають нашу неповторну творчість. Тренери Фонду “NOVA” не тільки діляться своїми знаннями про техніку скрапбукінгу, а й допомагають нашим мігрантам відкрити для себе радість і задоволення від створення мистецьких шедеврів власними руками.

Кожне заняття – це не лише навчання новим навичкам, а й моменти обміну історіями та спогадами. Разом ми створюємо листівки, сповнені унікальних деталей, кольорів та почуттів. Це не просто мистецтво, це також спосіб побудувати довготривалі стосунки.

NOVA Foundation – це місце, де ми не лише створюємо прекрасні витвори мистецтва, але й зміцнюємо зв’язки у громаді. Ми вважаємо, що мистецтво може бути джерелом радості та задоволення, незалежно від того, звідки ви родом.

Проект фінансується Ісландією, Ліхтенштейном та Норвегією з фондів EOG та Норвегії в рамках Програми активних громадян – Регіональний фонд.