Warsztaty z rękodzieła

Fundacja NOVA zorganizowała warsztaty artystyczne, które odbyły się 12 lutego 2024 r. W trakcie tych warsztatów uczestnicy mieli okazję wykonać własnoręcznie piękne świeczki oraz ozdobne kartki. Podczas spotkania panowała wyjątkowa atmosfera kreatywności, a każdy uczestnik mógł wyrazić swoją wyjątkową wrażliwość artystyczną. Uczestnicy mieli możliwość poznania różnych technik tworzenia świeczek i kartek, co pozwoliło im na stworzenie unikatowych, personalizowanych prezentów. Warsztaty były doskonałą okazją do spędzenia czasu w gronie innych pasjonatów sztuki i rękodzieła, a także do stworzenia wyjątkowych, własnoręcznie wykonanych ozdób.

Фонд “NOVA” організував арт-майстерню 12 лютого 2024 року, під час якої учасники мали змогу власноруч виготовити красиві свічки та декоративні листівки. Під час зустрічі панувала унікальна атмосфера творчості, і кожен учасник зміг висловити свою унікальну художню чутливість. Учасники мали можливість ознайомитися з різними техніками виготовлення свічок і листівок, що дозволило їм створити унікальні, персоналізовані подарунки. Майстер-клас став чудовою нагодою провести час з іншими ентузіастами декоративно-прикладного мистецтва та створити унікальні прикраси ручної роботи.

Проект фінансується Ісландією, Ліхтенштейном та Норвегією з фондів EOG у рамках Програми активних громадян – Регіональний фонд