Warsztaty integracyjno adaptacyjne

W Fundacji NOVA odbyły się kolejne, artystyczne warsztaty integracyjno-adaptacyjne. Podczas ostatnich zajęć uczestnicy mieli okazję wyrazić swoją kreatywność poprzez tworzenie wiosennych ozdób. Jesteśmy dumni z zaangażowania naszych uczestników i cieszymy się, że mogliśmy zapewnić przestrzeń do rozwoju i integracji. Efekty prac uczestników prezentujemy poniżej.

У Фонді “NOVA” відбувся черговий майстер-клас з мистецької інтеграції та адаптації. Під час останнього воркшопу учасники мали можливість проявити свої творчі здібності, виготовляючи весняні прикраси. Ми пишаємося активністю наших учасників і раді, що змогли надати простір для розвитку та інтеграції. Результати робіт учасників представлені нижче.

Проект фінансується Ісландією, Ліхтенштейном та Норвегією з фондів EOG у рамках Програми активних громадян – Регіональний фонд