Dzień jesieni/ ДЕНЬ ОСЕНІ

Kolejny Dzień Jesieni za nami. Mieszkańcy Chełmu chętnie brali udział we wszystkich warsztatach i atrakcjach. A było ich naprawdę dużo! Malowanie buziek, tworzenie kija deszczowego, warsztaty florystyczne, jesienny string art, materiałowe muchomorki, świece z wosku pszczelego, kasztanowe ludziki, gorąca czekolada, animacje dla najmłodszych.

Dziękujemy, że byliście z nami 🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁

Podczas “Dnia Jesieni” przy stole Fundacji NOVA informowaliśmy oraz rozdawaliśmy ulotki dotyczące działań w ramach projektu Aktywni Obywatele- Fundusz Regionalny

Ще один День осені позаду. Мешканці  району – Хелм охоче брали участь у всіх майстер-класах та заходах. А їх було справді багато! Розпис обличчя, створення імітації дощику, флористичні майстер-класи, осінній string art, мухомори з тканини, свічки з воску, чоловічки-каштани, гарячий шоколад, анімація для дітей.

Дякуємо, що ви з нами 🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁

Під час «Дня осені» за столом Фундації «НОВА» ми інформували та розповсюджували листівки про діяльність проекту «Активний громадянин- Регіональний фонд ».

Проект фінансується Ісландією, Ліхтенштейном та Норвегією з фондів EOG та Норвегії в рамках Програми активних громадян – Регіональний фонд

Projekt finansowany przez Islandię, Lichtenstein i Norwegię z Funduszy EOG i Funduszy Norweskich w ramach Program Aktywni Obywatele – Fundusz Regionalny